GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Kichanga Lodge

23kamers/units
Zanzibar | North East Coast | Dongwe Zanzibari eigenaar/uitbater(s): Shaibu Juma
15.69 m | Lat:S 6° 8' 5" Long: E 39° 30' 45" check-in: 13:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Kichanga Lodge is gelegen in het zuidoostelijke deel van Zanzibar aan de rechterkant van een schiereiland dat Chwaka Bay omvat, vlak bij het strand en de Indische Oceaan en opende de deuren in 2007. De accommodatie ligt in een tropische tuin met palmbomen en omvat 23 kamers in de vorm van bungalows. Kichanga Lodge ligt op 65 km van Stone Town en de internationale luchthaven. In minder dan een uurtje ben je dan ook bij de lodge. De bungalows zijn allemaal opgetrokken in de typische Zanzibari stijl en werden onderverdeeld in 6 Garden View Bungalows, 6 villa's met zeezicht, 4 Ocean View bungalows, geschikt voor families en 6 Ocean View Bungalows in dubbel. De Villa omvat twee slaapkamers, maar geen airconditioning. Alle kamers zijn uitgerust met een ventilator, kluisje, haardroger en een eigen badkamer met douche. De bungalows beschikken over een eigen terras. In de tuin bevindt zich het zwembad, geen heel groot maar wel netjes. In het zogenaamde Club House is de bar en restaurant ondergebracht, waar de chef gerechten bereidt op de grill. Hier is ook de receptie en kunnen gasten gebruik maken van het internet. Het restaurant biedt tevens het mooie uitzicht op de Indische Oceaan en het parelwitte strand. Op het strand is er ook de beach bar. De lodge beschikt over mountainbikes die gratis ter beschikking staan van de gasten, ideaal om mee op het strand een ritje te maken. Kichanga heeft ook een eigen winkel waar je onder andere schoeisel kan kopen ter bescherming van je voeten als je gaat wandelen bij de oceaan. Gasten kunnen gebruik maken van enkele kano's, beach volleybal, voetbal en bowling. Op 10 minuten van de lodge is er een Padi duik- en kitecentrum waarmee de lodge goede afspraken heeft. Hier kunnen nieuwelingen en ervaren duikers en kiters terecht. Vanuit de lodge kunnen tevens excursies geregeld worden naar onder andere Stone Town en andere locaties. Verder beschikt Kichanga Lodge over een eigen kleine Spa waar je terecht kan voor massage en Henna tatoeages. Snorkelen kan nabij Blue Lagoon Island, te bereiken per boot (20 minuten en mits bijbetalen).
Opmerking: Full Board supplement 15 US$ voor middagmaal, 20 US$ avondmaal. Vertrek na 11u (indien mogelijk) aan 50%. Minimum 3 nachten in hoogseizoen (21/12 tot 8/1 en 20/7 tot 31/08). Kerst en nieuwjaar avondmaal aan 70 US$/pp.
Koffie, thee en gebak om 16:30u bij de beach bar, inclusief

Kinderen:

- 0-5 jaar: gratis bij twee volwassenen op de kamer
- 6-21 jaar: 50% als ze de kamer delen met twee volwassenen

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid ZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopy

In de kamers:

VentilatorRookverbodKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zanzibar te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Sinds 1 juli 2015 geldt er in Zanzibar een zogenaamde Infrastructur Tax. Deze kost 1 US$/per persoon/nacht en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen